Proxima Research: Персональні дані в надійних руках

21.11.2023

Proxima Research: Персональні дані в надійних руках

У Proxima Research ми розуміємо, що захист персональних даних є одним з наших найважливіших пріоритетів. Саме тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб наші інформаційні продукти відповідали вимогам Загального регламенту про захист даних (GDPR) та Загального закону про захист даних Бразилії (LGPD), це особливо важливо для нашої синдикативної бази лікарів та медичних установ Axioma, а також всіх продуктів, де використовуються персональні дані лікарів – Proxima OCM, Smart Customer Engagement, та інші продукти компанії. 

 

GDPR – це законодавчий акт Європейського Союзу, який встановлює стандарти для захисту персональних даних. Він вимагає від організацій, які обробляють персональні дані, бути прозорими щодо того, як вони збирають і використовують ці дані, а також надавати людям більше контролю над своєю персональною інформацією.

 

LGPD – це окремий бразильський закон, який встановлює подібні стандарти для захисту персональних даних. Він застосовується до всіх організацій, які обробляють персональні дані громадян або резидентів Бразилії.

 

Ми прагнемо забезпечити найвищі стандарти захисту даних для наших користувачів, незалежно від їхнього місцезнаходження. Саме тому ми розробляємо продукти, що в повній мірі відповідають принципам захисту даних, які відповідає вимогам як GDPR, так і LGPD.

 

Наші принципи включають в себе такі заходи:

  • Ми збираємо дані лише для цілей, які були явно визначені суб’єктами даних
  • Ми надаємо можливість легко надавати або відкликати свою згоду на зберігання та обробку даних
  • Ми надаємо доступ до персональних даних їхнім власникам та гарантуємо право на видалення своїх даних
  • Ми вживаємо відповідних технічних і організаційних заходів для захисту персональних даних від несанкціонованого доступу, використання, розкриття, внесення змін або знищення

 

Ми вважаємо, що дотримання GDPR та LGPD є важливим для захисту приватності та законності використання даних для бізнесу. Ми впевнені, що наші інформаційні продукти надають нашим користувачам безпеку і довіру, які вони заслуговують.

 

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ